Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKIT SAMMA!

Tål att jämföras, intryck av en spegelbild.

Tiden säger ingenting,
för varken den eller ljuset beskriver sanningen inom.

Skriker för klockorna ringer inte klart,
de är bara en metafor av ingenting.




Fri vers av Alexander Eriksson Spektrum
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eriksson Spektrum
Alexander Eriksson Spektrum