Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetskonstruktion

Tänk om det vi idag kallar sjukt egentligen är det som är rätt?

Vad säger att det den kvalificerade majoriteten tror sig se är vad som är verklighet?

Vad får oss att anpassa minoriteten till vår egen syn?

Tänk om vi "alla" har fel?

Är det egentligen inte rätt logiskt?

Det är väll sällan den stora massan som har svaren
på världens problem...

Vad ser du? du vill inte erkänna




Fri vers av Alexander Eriksson Spektrum
Läst 300 gånger
Publicerad 2012-05-29 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eriksson Spektrum
Alexander Eriksson Spektrum