Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattningshaiku





Smärtan i kroppen

Utmattad, slut, förtvivlad

Döden, en utväg?




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 19:10



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Nja.
Döden. Jag kan förstå
att tankar kan gäcka en med det.
Det att ta sitt liv.
Men jag tror det finns en annan
väg.
Men den kan vara och
är krokig.
Men det går.
2012-05-31

  Bibbi VIP
Skriver under på Annie Larsson
2012-05-30

  Annie b'larsson VIP
Tungt att läsa. Men livet är tungt, och då blir våra ord ibland det också. Det är bra att få dom ur sig. Sätta ord på det.
2012-05-30

    Doll
Jag tycker du fångar ett helvete på korta rader. Bra!
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP