Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönesvarshaiku




Jag sökte Dej Gud

Och Du ser mej i min nöd

Din frid värmer gott!




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-30 23:44



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Tröst. Tröst. Tröst.

Som ett alternativ till död.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP