Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Hundägare

Det sägs att hunden ska vara lik sin ägare

Det tycker inte jag

Många gånger på gatan så ser jag en

glad hund

men

en allvarlig ägare




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP