Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären

under masken finns en hårt arbetande konstnär
som lägger ihop geometriska figurer
till matematiska formler
ihopsydda känslor
som följer överlevandets lagar
fria från motiv

det enda som syns vid horisonten
är ett ensamt träd

hand i hand med en sten




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-31 17:42



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra text, gillas för hur orden används för att skapa en bild, en känsla
2012-05-31

    ej medlem längre
Alltid något.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson