Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka


Du är polletten som trillar ner
från huvud till fot
allt som oftast
Eller myntet i en jukebox,
spelar lycka, för en stund

Rika tills pengarna är slut
och bara tystnad råder




Fri vers av Tina-sol
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol