Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens skrik

Stora drömmar vävs in i mina sönderrivna dagar,
dina ögons mediokra glans skjuter min ångest i sank.
Jag bländar dig med trångsynt falskhet och obalans.
Lutar mig över din perforerade trasade kropp...
Långt borta, bortom fälten hörs gälla skrik!
Du sprayar mina testiklar med stulen freon.
Jag sliter dina teser ur sitt sköra fäste
och vallar mina herdar över dina frusna kullar.
Din trygga värld raseras och famlande känslor tar vid.
Starka ljus fräter i mina ögon - blå och röd neon!
Mina fingrar trevar mot det oundvikligas näste,
knogarnas alptoppar blottar sig över din veckade hals.
Du är i chock, jag ger dig inget alternativ.
Du stirrar stint och febrilt för att gå över i frid.
Jag byter maskinens fals och lyssnar till tystnadens skrik.




Fri vers av Georg Möller
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-06-01 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller