Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet

Och om din hjärna exploderar?
Och om ditt hjärta imploderar?
Och om du överlever...?
Jag slänger bort nyckeln!
Stormen bryter ut i ditt öra.
Du välkomnar mina ord.
Ditt svalg står i givakt!
Ditt bröst pressas samman.
Ditt gomsegel fladdrar i vinden.
Jag vet att du skapar.
Jag vet att du river ner.
Jag vet att du dör.
Jag vet att du lever.




Fri vers av Georg Möller
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller