Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storkrig


Under nattens samtal:
lösryckta dialoger;
spännande erfarenheter,
känsliga strukturer kommer fram

Globala främlingar
med sex i sinnet
och sociala drömmar

Allt blir normal utveckling
av magiska upplevelser

I detta erotiska hav




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-02 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP