Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten som familjen inte ser





Kärleksbristen är akut utbredd i världen

Folk har nog upp med sina uppfuckade jag

Men jag vägrar att vara en kristusgestalt

och ta all skit på mina axlar

Jag väljer att vara en sann katt

Min syster frågade mej:

Vad GÖR du hela dagarna???

Men för i helvete: Jag är POET!

hade jag viljat svarat henne

men jag gjorde inte det

När hon blir pensionär om 5 år

då ska jag fråga henne:

Vad GÖR du hela dagarna???

Hur hanterar du de milsvida dagarna?

Hur bemöter du TOMHETEN???

Då är det JAG som ska stötta henne,

och förstå och bemöta henne med

ömhet och värme, jag ska bekräfta

hennes ensamhet och skönhet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-02 01:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på marie-helene
2012-06-03

  Michaela Dutius
Att vara poet
tar tid och kraft

Väl beskrivet!
2012-06-03

  Bo Himmelsbåge
... men för tusan Johan... du sliter ju som en bäver för att vara poet... och du gör det bra...!...du är en frisk fläkt i den lugna ankdammen...! ...stå på dig...!
2012-06-02

  Annie b'larsson VIP
Gillar din upproriskhet. Du ger dig inte. Det bådar gott.

"Men för i helvete: Jag är POET"

Bra svar...som sagt.
2012-06-02

  marie-helene
Vad GÖR du hela dagarna???

Men för i helvete: Jag är POET!

Gillar ditt svar,även om du behöll det
inom dig. Du är en fighter...
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP