Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man än slår på teven, med ett slagträ eller bara fjärrkontrollen, då kommer den där reklamen upp som gumman ur lådan och förmedlar sitt alltid så smittande budskap. Trots man är van som tittare, viker skrattet sällan från ens sida.


Bak ifrån är skönt (Nästan ingenting om sex. Läses på egen risk.)




Ett bageri någonstans i Sverige, vårt avlånga land, där såväl av som långa, står högt i kurs. Det plingar i en bjällra och en kvinna kommer in genom dörren. Där inne står det ett säljbiträde och snoken på bagarlärlingen tittar in från dörrhålet. Säljgeniet lägger ett finger över läpparna så fort han fått ögonkontakt med kunden, utbristandes i ett...

- Tyst, säg ingenting. Ni kommer hit för att få träffa bagaren ni är så förtjust i. Ni vill bli tagen bakifrån.
(Bagarlärlingen häpnar över att han gissar rätt varje gång.)
- Det är inget konstigt i det, de flesta vill bli tagna så eller i alla fall på sängen.
Såvida de inte har lingonveckan, då blir det tuffa tag samt mera brödbak hemmavid istället.

(Sens moral, drick aldrig kaffet i sängen. Gynna ert lokala konditori istället, så det slipper gå på knäna och tvingas stänga till förmån för en pixxeria istället.)




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2012-06-02 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP