Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Regnet faller
på min jacka
rinner
över min rygg

Ogräset
försvinner
lika fort
som utrotningshotade
djur

Van morrison
sjunger en blues
och mina höfter
svänger
som en bil på två hjul

Gårdagens bilder
lever på
mina läppar

Tystnaden
är ljudlig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-02 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan