Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Skrota begreppet fortare än kvickt

En rubrik på DN.se meddelar att "Hen får 2012 års Karamelodiktpris".

Hen?

Allt för att skapa nyfikenhet och få läsaren att klicka vidare till själva nyhetsartikeln, förmodar jag (och det lyckades ju på mig...).

Vad mig anbelangar kan man skrota begreppet fortare än kvickt.

Men jag är villig att ändra mig om någon kan komma med ett vettigt argument för användandet av det.

Så har - mig veterligen - ännu inte skett.

I vilket fall som helst - bakom detta förhatliga ord (!) döljer sig Eva Rydberg.

Grattis Eva...


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-02 22:26



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
snart är allt så unisex att eargasm blir vanligare än orgasm..
2012-07-18

  Håkan Wiklund
:-)
2012-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Hen är det engelska ordet för höna. Ligger nära till med 'chicken', vilket brukar översättas med 'fegis'. Så... jo, jag håller med dig. Använd inte ordet i onödan. Säga rätt och slätt 'höna' istället.
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund