Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda nu.

Ett...
Två...
Tre...
Blunda, Blunda nu.

Ett...
Två...
Tre...
Sluta tänk, Sluta tänka nu.

Ett...
Två...
Tre...
Låtsas, Låtsas som om det inte gjorde ont...

Ett...
Två...
Tre...
Låt den sista personen skratta.

Ett...
Två...
Tre...
Torka blodet.

Ett...
Två...
Tre...
Så många slag.

Ett...
Två...
Tre...
Gå iväg utan ord.

Ett...
Två...
Tre...
Gråt, Gråt nu när ingen hör dina tårar falla, Gråt och sluta aldrig.




Fri vers av Little Red Sparrow
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-03 02:43



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
Vilken sorglig! Men jättebra, tänkvärd!
2012-06-09

  Tarras
Jäklar. Maffigt. Har du mer?
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Little Red Sparrow
Little Red Sparrow