Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal, va fan?!

Va normal.
Gör som Han, Hon, Den och De.
Sluta färga håret.
Stå inte upp från mängden.
Kämpa inte uppströms när alla simmar medströms.
Gå inte din egen väg.
Förträng dina känslor.

De är allt jag inte tänker göra!

Jag ska gå min egen väg.
Jag ska göra som jag själv tycker.
Jag ska kämpa för att stå ut.
Jag ska släppa ut mina känslor.

Men då klassas jag inte som "Normal"
Va fan är normal, de som stämmer enligt normen fick jag som svar.
Vem sätter då normen, är det du?
Varför vill man vara i normen?
Jag har ingen aning...
Men jag vet att jag aldrig kommer följa den!




Fri vers av Little Red Sparrow
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 23:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet, man ska vara sig själv
det kommer man längst med, trots
att det kan göra ont ibland
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Little Red Sparrow
Little Red Sparrow