Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känslosam lek

Samvetet tär på mig 
River upp, sliter samman
Njuter av det 
Jag vill gränsla men inte älska 
Du tycker jag leker med dig 




Fri vers av odum
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

odum