Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En återkommande dröm


Iaktagande av män i kostym från grodperspektiv

Ett golv av glas
Män som pratar
Män som inte ser eller hör

Iakttagande, andanhållande
sjunker jag nedåt

Panik
Jag simmar
Golvet blir ytan
Håller mig fast
Kvävs av elakt vatten




Fri vers av odum
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-06-04 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

odum