Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1) En varning för att omplacera djur hos främmande människor! Undrar hur många psykopater går fria i vårt samhälle? Har hört att bland ”vanligt” folk är det 5 % av befolkningen som är psykopater och bland anställda på ledande positioner (chefer) 10 %..


........Sorrow.........Sorg........

2) av beskrivning: http://www.vk.se/643604/hunden-torterades-efter-omplacering Tänk, man knappast pratar empati på skolor eller arbetsplatser… Vi har också träffat människor som inte ens vet vad ordet betyder :( Erk…! You see, we can hardly talk empathy in schools or workplaces ... We have also met people who do not even know what the word means: ( ............................................................................................ )

 

 

Harp of Orion writes the diary,

is washing many words in fury of dying suns and shriek of new born stars. 

Around us a singing world, a terrible amanuensis is helping and laughing… .

Here I am in a labyrinth of darkness,

me the weak human

this landscape is quite nameless for everyone

only my saintly soul feels the freedom but to seldom.

BE at peace my heart.




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP