Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonet-Fabel, Inte vet jag min morgon kopp kaffe är slut, som sagt jag skall gå ut!


Sommar strapatser.

Sätter på en gång grill
Flintastek orig svensk Scan missil
Just nu innan regnet börjar vräka vrål
Dränka trädgården igen i en pokal utan mål

Härlig känsla jag ser i allt
Bara sommar, sol men kalt.
Vilda vindar brytes sönder
Träd och buskar fölls med dunder.

Skatas bo har fallit ned på mark
Lodjuret gömde alla ägg i sin bark
Blir han hungrig kommer ut
Skatas ägg, han räddats tufft.

Lodjuret är en skarp snut
Ser ni honom, ger giv akt: SALUT!




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2012-06-04 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP