Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter och dricker en kopp hett i väntan på att få glo på en totalt värdelös amerikansk serie som jag börjat titta på. Det som gjorde mig intresserad av serien var det faktum att den gick så illa i uesa att den redan är nedlagd där i förtid.


Konsten att städa inför gästernas ankomst








Jag hade ingen gästtoalett, tills jag
kom att tänka på att det finns en
miniskog i närheten. Vill man inte kissa
där kan man skita i det istället.

Jag avskyr att göra mig till inför andra
människor när det kommer gäster.
Därför brukar jag börja med att städa
i badrummet.

Jag tar fram högtryckssprutan (dusch
utan munstycke) och så drar jag på
ordentligt på strålen. Tänk bara på att
plocka undan

schampoflaskor och sånt först, annars
kan det hända en olycka. Ja, när det är
klart så tvålar jag in väggarna med den
elektriska tandborsten.

Det går på ungefär tjugofyra timmar.
Sedan är det bara att högtryckstvätta
igen och sedan kan gästerna komma.
Åtminstone in på toa.

Medan de är inträngda där går jag loss
på resten av rummen. Då börjar jag med
köket och ställer upp alla stolarna upp och
nedvända på bordet.

Därefter sopar jag golvet och låter min
bästa vän få ta tillfället i akt och knäskura
golvet med en nött och mjuk gammal
disksvamp. Tar ungefär tio minuter.

Jag heter inte Timell i efternamn och
därför kan jag tänka mig att sluta ge råd
här och därför får du helt enkelt tänka dig
hur det här brukar sluta.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2012-06-04 20:54



Bookmark and Share


  Nanna X
en riktig rysare..
2012-06-04

  ULJO
Högintressant läsning
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP