Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser mig också i speglen ibland

Du älskar mig jag vet det
För jag älskar mig också


En bok som alltid är öppen men
som ej går att läsa
Ett paraply som alltid är uppslaget men
som ej skyddar dig mot regnet

Men jag älskar ju regn









Ett rum fyllt med tända ljus
Stor ända mörker


Monstret under sängen är
min nya bästakompis

Mardrömmar min befrielse




Du är vacker säger du
Jag vet,


För även jag kollar mig i speglen ibland.




Fri vers av eldkastare
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare