Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommargissel



Regnet har upphört
myggorna hovrar ute
som helikoptrar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-05 13:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin besjälning av myggorna. Ser dem framför mig. Du har förmåga att skapa så tydliga bilder.
2015-06-04

  Maria T
Myggorna är
envisa
2012-06-23

  aol
gillas sant ler,
2012-06-22

    ej medlem längre
Nog är de ett gissel. Bra liknelse, myggor och helikoptrar!
2012-06-05

  Gunwale VIP
Spaningsarbetet kan fortsätta...
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP