Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från ordförrådet. 2012-06-06.


Nästan ingenting om gud





Ibland finns ingen vän där,
fast främlingar finns gott om.
Att det skulle behövas en gud till
för de ensamma tror jag inte på,
kan det inte.
Å andra sidan är jag inte ensam,
om att vara som jag,
blott om att vara jag.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2017-11-23 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP