Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina skuggor finns bakom skratten.

Kan älska de vita rosorna
i vasen på mitt bord

Kan även känna kärlek
för ogräset i min trädgård

så fångat, så vilt
som det jag ser i din blick

Vet vad du väljer att plocka fram,
men jag känner också vad jag ser.




Fri vers av Tina-sol
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-06 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol