Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din närhet är det alltid sommar


"Den blomstertid nu kommer"

Som att sista strofen redan ebbat ut
där jag måste börja sakna

och att allt vänder efter midsommar
när himlen blir mörkare igen

Det är bara det
att i din närhet är det alltid sommar

och det blir svårt när alla slutar sjunga
och vi förväntas att gå




Fri vers av Tina-sol
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol