Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att lämnas...


Bit för bit

Den är fem en tidig måndagsmorgon
eller sent en söndagsnatt
Jag hör vinden slå snön matt
Och jag kallar på dig
men får inget svar
Mil långt borta, fast du ligger intill mig

Ingen har telefon på så här dags
Det är bara jag och min tystnad
som går att klippa sönder med en sax
Och jag ser bilderna från den stunden
Varför inte bilderna jag vill se?
Vill bara riva ner allting till grunden

För varje stund jag delat med dig
har byggt upp mig bit för bit
Varje stund jag delat med dig
har tagit mig ända hit
Stunderna jag delat med dig
slår sönder hela min värld

Det är måndagsmorgon klockan sju
Staden vaknar, men inte jag
Jag stannar kvar hos dig idag
Ögonlocken skuggar din ögonfärg
Men jag vet att de ändå är gröna
Annars skulle jag inte känna dig

Varje stund utan dig
har plockat isär mig bit för bit
Varje stund utan dig
har tvingat mig hit
Stunderna utan dig
hjälper mig återuppbygga min värld




Fri vers av Westlinder
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-07 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Westlinder