Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ryser man myser ler mumlar mer.



Sanden är blöt men vad gör det ingen kan ta ifrån mig
den underbara känslan av sommar varma fötter som
möter den lilla vågen som slår över alla tår

Man ryser man myser ler mumlar mer

Jordgubbarna söta röda med socker på
grädden ligger som små moln för skeden
mot munnen läpparna möter det söta

Man ryser man myser ler mumlar mer

Vinden smeker min kind som en mor
leker med håret likt en man i kärlek
för med sig dofter av trygghet

Man ryser man myser ler mumlar mer

Skogen viskar blåbär med hallon
vanilj eller önskas det glass
kaffekoppen packas upp

Man ryser man myser ler mumlar mer



Lynx © M








Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-07 22:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Jag myser och ryser och ler över dina fina ord ;.)

/kram
2012-06-10

  anits VIP
En underbar text dina ord
andas verkligen sommar
gillar den här mycket
2012-06-07

    Ken Cassel
Bra Lynxen! ::))

Kram på dig!

Ken
2012-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Det ger en skön känsla att läsa....."mumlar mer".
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP