Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastighet

Tiden springer
tiden går
aldrig tiden
stilla står

Tanken svindlar
tanken hinner
aldrig tanken
stilla når

Orden forsar
orden krossar
aldrig orden
tystnar nog

Kärlek bränner
kärlek känner
aldrig kärlek
hjärtat flår




Fri vers av AjBi
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-07 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi