Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi alla är medfödda till poeter, men visa bara; sörjer.(JELI) på flera språk, betydde att gråta efter de döda, det finns betalda gummor som kan konsten.


När poeten hamnar i offer situation!


Att skriva under diktamen av
själen, hjärtat, i smärta.
Önskade och oönskade i smärta.

Har frågat mig ofta,
Vad är en poet?
Hur lever en poet?

Jag skriver för konsten/ lustens skull !
Mitt hjärta följer inte upp dikten till komentar hos jungfrukammarens säng.
så förstår jag inte
varför vi kunde inte ger status till
“Poeter i smärta se, /Encyclopedia.
Om man är poet då utrycker sig bara på vers vit eller svart rytm och rim.
Alla tolkar efter sin mentala kapacitet och förmåga,
ord.
kommentar som: bra, strålande, underbar säjer mig att en amatör poet har lämnat en ros. Inkompetent att beskriva i recessionens klassiska ord, men var trevlig för honom att läsa …
Om bloggar förbi subjekt, perversen söker offer.

Och som äkta poeten är lite naiv av sin tro
Ofta hamnar i offer situation!
Slå vakt!




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP