Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte vi som faller

Vi är inte fjädern som puffas
över nätet

vi är inte ansträngningen
i andningen
eller gymnastikskon mot marken
där de som spelar försöker träffa rätt

Ännu är vi på samma spelplan
i ett jämnt flöde
i ett samspel av friktion

Det är inte vi som faller
då koncentrationen bryts
när någon faller offer för tröttheten
eller får grus i skon

Det är bara förutsättningarna som ändras
då spelet bryts




Fri vers av Tina-sol
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol