Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.youtube.com/watch?v=ZVqvYYcYy1k&feature=endscreen&NR=1


Dina vackra ögon som SER





Dina vackra ögon som SER

när jag springer naken över ängen

och tar ett dopp i skogsbäcken

Vi hittar kantareller, sanningen har

bosatt sej i våra underbara väsen

och vi känner trygghet och frid

hos varandra, som två vuxna barn,

lyckliga över att vara hos varandra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-09 01:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig dikt, kantareller, vackert!
2012-06-09

  Filosofen2
Att finna styrka i någon annan och växa i kärleken ger lycka.
2012-06-09

  marie-helene
Mycket fint ordat...Applåd!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP