Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poem.


Kärlek är utopi



*Vi vilar ut lite nu från cyber aktivitet
*jag vill segla ute på en förlurad Ö
*lyssna till gondolerernas vackra metropolitan sånger.
*skugga mig i Sophia Lorens jätte bot
*kolidera på breda
*med Venedigs gondoler.
*gå på kafébarer äta
*ginger jam paj med vanilj sos.
*på 170 euro.
*small portion på uteserveringar
*under bro gröna palm vinkar,gondoler väntar
*bära mina ögon från kant till kant till ett blå hav.
*utopisk kärlek tankar dränkas djupt
*från min tidigare utopiska förälskelse.
*flytar sen i reträtt,
*på klippor bort om vanliga passagerarna
*vandra genom regnet ensamma
*eftersom jag var en budbärare
*doppad i stänk trick
*nu underhåller vi oss genom tystnad
*och skrattar bort förälskelse och kärleks utopier båda.
*Jag en Jane och du en Tarzan
*om vi klättrar i ett träd som överlevande
*for vi en miljon euro i skatte fri som Robinson
*tävlare och vinare på den största lotto spel, livet!
*och får bo kvar
*som är livet i paradis.






Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-09 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP