Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker


Jag hör din röst och hur du ropar på mig.
Jag kan inte vända.
Det är fösent!

Jag springer i mörkret, försöker hitta ut.
Vägen är lång.
Jag flyr!

Återigen din röst som ekar.
Tunneln är lång.
Vart är vägen ut?

Plötlligt ser jag ljuset.
Nu är jag nära.
Det finns ingen återvändo.
Jag måste ut!

Jag skyndar mot ljuset.
Kommer närmre o närmre.
Det är starkt och bländar mig helt!


Mörkt igen.
Vart tog allt vägen?
Ett ljus jag trodde fanns.
Ett liv jag trodde var på väg.

Backar tillbaka.
Tillbaka i mörkret.
I skuggan av ett ljus.
I skuggan av ett liv.




Fri vers av LittleMe
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-02-03 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleMe
LittleMe