Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till en vän.

Det finaste någon kan få.
Är kärlek från annan en annan människa.
DEt finaste någon kan ge.
Är kärlek till en annan person.

I mitt hjärta finns kärlek.
En massa kärlek till dig.
O i mitt hjärta finns kärlek.
Kärlek ifrån dig.

En kärlek till en vän.
är obeskrivligt underbar.
En kärlek till en vän.
Kan göra så ont ibland.

En kärlek till en vän.
Tar aldrig någonsin slut.
Min kärlek till dig.
Kommer aldrig någonsin rinna ut.

Kärleken är som du.
Underbar.
Så lyssna nu.
Det är försent en dag.

Min kärlek till dig.
Kommer aldrig ta slut.
För kärleken till en vän.
Är underbar.




Fri vers av LittleMe
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-14 21:11



Bookmark and Share


  Josi
Vackert- och mycket sant!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LittleMe
LittleMe