Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa taget

Taggtråd
i varje andetag
kring hjärtat

Något vill spricka upp
komma ut
ge sin röst

knivskarpt orosmoln
dimhölje

matthet

tårar

trådar och taggar
nystas upp
innanför

spricker
kommer ut
tar ton

orosmoln skingras
dimman lättar

matthet

tårar

av lättnad




Fri vers av majlis lindberg
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 21:27



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Den berör, tack.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

majlis lindberg
majlis lindberg