Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde storartade drömmar.

När jag var liten drömde jag storartade drömmar.
Jag såg en vacker, intelligent och framgångsrik jag framför mig.
I drömmarna drog mitt framtida jag till sig alla blickarna och charmade publiken.

Sedan en dag, vaknade jag kallsvettig i en alldeles för liten säng, ensam och gråtandes.

I mina drömmar var lyckan ett faktum och livet var något spännande och givande.
I mina drömmar var jag inte ensam, ensam och rädd.

Jag har svikit mitt forna jag. Hon är sedan länge borta och nu har jag bara drömmarna kvar.




Fri vers (Fri form) av tyngreänbly
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 22:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må dina drömmar komma till dig var dag
bli din vardag
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

tyngreänbly