Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Femton är ett kortspel som är ett rummyspel. Man är två eller tre spelare om en kortlek. Fler spelare kräver två lekar eller flera. Kärlekens lek skall börja först då man är femton. Men brukar kärleken bry sig alls om ålder? Eller om spelregler?


När solen skiner är det väder igen






Vad är väl en himmel
utan moln?

Om inte en himmel
utan moln.

Oväder måste vara om natten
då man skulle ha sett alla stjärnor

de stjärnor man inte kan se
dem ser man inte.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP