Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOGEN



Går på en stig
Sparkar en kotte
Undrar om jag ska
Solen värmer

Stigen förbi getterna
Deras killingar
Mörka trollskogen
Rådjuren betar

Blommornas dofter
Ny slaget hö
Sädesärlan vippar
Svarta knappnålsögon

Stigen är krokig
Stenar att kliva på
Prasslar bland buskarna
Undra vem där

Fallen gran
Bildar bänk
Slår mig ner
Termos med kaffe

Ostmackor
prickig korv
kanelbullar
Radas upp

Tittar på myrorna
Kämpar tappert
Bär på smulorna
fåglarnas kvitter

Vänder mig om
Vadar genom bäcken
Bron är vacker
En sommar dag



Lynx © M





Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-11 19:55



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Säger som Resenärgenomlivet ... naturen tröttnar man aldrig på ... så tack för dina ord/kram
2012-06-11

  ResenärGenomLivet VIP
Jag blir aldrig trött på dikter om naturen. Underbart.
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP