Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Georgin #8

I sårens lånta lag, ett lager att förstå,
att vända minnets blad med kroppens slitna stav.
Vid grynings glesa tall trevar blick konkav,
där druvans assonans ur kärlek skall bestå.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller