Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lustigt så det kan vara med kyssar ändå så fort du fått en vill du genast ha två själva kyssen är som läppar klädda med smör ju mer du får, desto mer blir du mör


Något litet om kyssandets konst II








Om du är med i en sådan där femminutersträff, där ena könet sitter vid bordet och det andra går runt och får en träff i fem minuter.

Då vet du kanske ingenting alls om hur det är att vara med i en kyssandets parad.

Det går till ungefär som på en fotbollsplan där alla spelarna hälsar på varandra genom att ta i hand.

Det är två linjer med spelare, alla i ena laget går på linje åt öster och möter då motståndarlaget som går på linje åt väster.

På det viset får alla hälsa på varandra.

När det kommer till en parad av något annat slag kan det förstås vara prideparaden eller en sådan där parad som firar någon annan sorts fest med marschmusik och olika upptåg.

Men en kyssparad är mera som den med fotbollspelarna.

Den går till så att det står en del killar bredvid varandra på linje med armlängds avstånd och så kommer tjejsarna in och provkysser var och en av killarna i paraden.

Vad man kan undra över då är om killen förväntas skölja munnen mellan varje kyss och kanske även ha en näsduk eller en handduk att torka med efteråt.

En kyssparad kanske säger mera direkt något om den som kysser såväl som om den vilken blir kysst.

Hur litet eller mycket känsla som tjejsaren lägger in i sin kyss, hur lång eller kort den är och om hon grimaserar illa efteråt eller inte.

Killen kanske är för häpen eller 'oförberedd' på kraften eller bristen på inlevelse som kommer från anfallaren på plan.

Eller så besvarar han kyssen 'som en gud', vad nu det innebär.

Få är någonsin med om att kyssa en gud, än mindre en gudinna.


(Om bilden, jag hittade ingen annan för tillfället. Men kommer att byta ut den om intresse finns för det. Låtsas annars bara att det är en pjäs i vilken kyssen ingår.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 13:04



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Jag tror du måste genuscertifiera din text.
Hursomhelst, den gav mig ett stort leende på läpparna i alla fall.
2012-06-12

  Dufvenberg
Du är förunderlig i
dina funderingar!

Intressant läsning.
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP