Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär dig än


att i längtan gå

redan innan

nio månader

och lite till


att ta emot slag

skydda kropp

ducka nävar

parera sparkar


att se men blunda

rus och bakrus

vända bort

men ändå vara kvar


att ställa upp

trängas in

i hörn

under tyngd


att härda ut

intala sig

allt är bra

som det ska


att bära liv

och föda fram

i ett krig

som var vi


att lämna bort

var så svårt

inget val

bara överlevnad


för barnets skull











Fri vers av Miss Mi
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 16:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den är djup
2012-06-17

  Bibbi VIP
Gör så ont att läsa.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mi
Miss Mi