Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är lusten för att skriva 'på topp', trots negativa vibbar från håll och kanter. Det är tur att man är utrustad med tålamod och ödmjukhet. Annars skulle jag kanske lyfta min röda lur och beordra jordens utplåning från planeten Mars.


Jag avskyr verkligen att gräla... och ändå...








...älskar jag inte att avsky
att gräla

älskar gör jag ju av god vilja
sådan som borde ha svårt
att rymmas i en avsky för något




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP