Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag syr mina segel av spegelblanka ytor, de skiner så fint i solnedgången


Det är med kärleken som med en gammal cykel, med eller utan bromsar.






Biltillverkare och även bilar bryr sig föga om vem som kör bilen, sitter i passagerarsätet intill föraren, befolkar baksätet eller bara ligger i bakluckan och har det bekvämt, tagandes sin svalkande siesta.

Ändå är det vida känt att en man skulle klara av jobbet med en spak medan en kvinna behöver alla de där knapparna, pedalerna utöver ratten och de olika visarna i klockorna framför förarsätet i en Ford Taunus från 1968.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP