Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1764283126797938809 Någon gång någonstans läste jag att det bara fanns sju vokaler, men det här är ju nio...


jdkgjkahreutgniotgoj






aei

ouy

åäö




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-13 15:05



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Vi fick rita aouå på moln och eiyäö på stenar.. :) mjuka och hårda sas det 1967^^ - tänkte först om du hört antalet för engelskan, men vilken är 7e då? Näe va? :) - Lagom viktig dikt för i kväll. Det är iaf bättre ordning på din dikt än på mitt huvud - som surrar i dialekt-vokaler; Jag vill ha minst 3st ö t.ex. ^^ - och dessa tre små 'rader' ger iaf mig en väl så viktig undran; är det antalet eller behovet som styr? Vokaler borde vi ha många fler tycker jag. Undrar hur englänadare klarar sig med sex stycken bara? :D Må gott bland bokstäverna i natten!
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP