Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar Dig

Jag älskar dig mer än du kan förstå
Varför kan du inte förstå
Du pratar inte me mig
Du kollar inte på mig
Men hur mycket du än ignorerar mig
så ska ja alltid älska dig




Fri vers av Night Fever
Läst 688 gånger
Publicerad 2006-02-03 18:17



Bookmark and Share


  Mid_Natt
Väldigt fin, du skriver bra.
Gillar det du skriver och känner igen mig själv i några.
Fortsätt att skriva vill läsa mer! =)
2007-02-13

    vingklippt
åååååååhhhh den e så bra, ja känner igen mig!!
2006-02-05

    Mr. Edward
Enkel, men stark. Som om man verkligen kämpar för den man älskar . Mycket bra !
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Fever
Night Fever