Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker Kväll

Tittar ut genom fönstret
Det är kväll
Månen lyser klart
Stjärnorna glimmar

Kvällen är vacker
Den får mig att tänka på Dig
Jag saknar dig
Jag älskar dig
Du finns för alltid i mitt hjärta
En plats fylld med smärta
Olycklig kärlek är aldrig kul

Du är vacker
Du är underbar

Jag undrar
Undrar vad du tänker på nu
Vad du gör




Fri vers av Night Fever
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-01 22:50



Bookmark and Share


  Dan Linder
du är bra, fortsätt skriv.
D.
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Fever
Night Fever