Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor kan inte dra en riktigt bra historia ur hatten. Det beror på att en del människor inte kommer ihåg slutet på berättelsen. Medan andra berättar knorren redan i början, av misstag. Så finns det sådana som jag, förbättraren.


Konsten att skriva en riktigt bra historia





Det var en gång två tomater som var ute och gick på en väg. Plötsligt blev de omkörda av en gammal Citroen c4 med uppfälld suflett. Då sade den ena tomaten till den andra...
- Du vet väl att det är lag på att paprikor måste ha bilbälte samt bilförsäkring?
- Jovisst, svarade den andra tomaten och nös, men nu var det inte en paprika som körde, det var ett äpple. Paprikan satt i passagerarsätet som kartläsare...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-27 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP