Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tror du på ?

Vad är liv och
varför lever man det
på sitt eget vis
om någon annan har kommit på något bättre

Jovisst vi är unika
men dumma ibland
jag menar till och med
en
vandrande pinne längtar bort

Luft
vind
ord
som blåser
viskas
hettar
isar
tröstar
röstar
för ett bättre liv
som drunknar
i lögner

Ingenting är givet
vad har du på hand
satsar du eller lägger dig

60 meter
höjdhopp
cigaretter
klättra upp
på skolans tak och titta ner
genom glasbubblan
på tjejerna
( givetvis knackade någon när jag
tittade ner )

Blandar absolute peppar
med oblandad saft
spyr
nästan
allt för kicken
allt
för fyllan
vi skrattar
och tror
att vi är odödliga

Nu är jag vuxen
och tror

trygghet
poesi
och reinkarnation




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-02-03 18:50



Bookmark and Share


  Nic
Hmmm, bra slutkonklusion
själv tor jag på livets utmaningar
och
....
reinkarnation
2006-02-03

    Bodil Sandberg
Avsluningsorden är helt underbara...texten är filosfisk och rolig...
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan