Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bakgrundsmusiken till våra liv kan ibland dränkas av allt det som är helt och hållet värdelöst och endast en fernissad yta av hur vi vill att våra liv ska se ut. Vi glömmer den och därför bör vi ibland stanna till och lyssna..


Min lilla violin

Min lilla violin
Du spelar på din kärlek
Letande, sökande - utan brådska
i varje melodi, i varje harmoni
Du gråter dock
Fuktar stråken med dina tårar
För du speglar världen i din musik
För visst är vi dårar

Min lilla violin
Du kapad ur tidens mörka trä
Du ler åt oss i toner
Så låt dem oss även klä
Drapera oss och omfamna
Du skänker sådant ljus
Men dessvärre drunknar du
I livets damm och brus




Fri vers av Burlin
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlin
Burlin